tisdag 16 oktober 2012

Grillad kyckling utan skinn

Näringsinnehåll per 100 g

Kalorier 134
Protein 27 g
Fett 2 g
Kolhydrater 0 g


Finns inte mycket negativt att säga. Relativt billig, mättande, hög proteinhalt, supergott. Inga dumma kolhydrater. Lite fett.

Och så enkelt! Färdiggrillat på ICA, bara att köpa och äta!

Med sallad,
i wraps,
med ris,
i en pastasås,
osv...


2 kommentarer:

  1. Men kyckling utan skinn smakar ju inget :(

    SvaraRadera
  2. Hehe, minns att jag läste det på någon av dina bloggar förut. Jag kan inte hålla med. Tycker färdiggrillad kyckling smakar massor. Helst äter jag låren och benen. Resten kan jag hålla med om att det kan bli lite torrt och trist, men då får man göra en god dressing till helt enkelt :)

    SvaraRadera