Ett recept där man får rätt mycket mat för lite kalorier. Enkelt att laga och går bra att frysa in! Sånt gillar vi!
Protein 27 g
Fett 5 g
Kolhydrater 28 g
Protein 40%
Fett 17%
Kolhydrater 43%
4 portioner (1 = 275 kcal)
160 g okokt fullkornspasta
300 g kassler
200 g äggvita (från 6 st ägg)
20 g riven parmesanost
100 g gul lök (ca 1 st)
1 tsk olivolja
kryddor
Koka pastan
Stek finhackad lök och små bitar kassler i olivolja
Vispa ihop äggvita, parmesanost med massa kryddor. Ex. salt och vitpeppar.
När pastan är klar häller du av vattnet och rör ner pastan tillsammans med kasslern och rör ner äggvitan. Rör om tills äggvitan stannat och krydda ev ytterligare.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar