måndag 25 juni 2012

Yoghurt vs. Kesella















All yoghurt som är smaksatt är smaksatt med socker!!! Tillsatt socker. Vanlig smaksatt yoghurt = kolhydrater. SNABBA KOLHYDRATER!!! (= startar insulinutsöndring och bildar fett)

Är yoghurten inte smaksatt är näringsinnehållet fortfarande värdelöst och du behöver massor för att bli mätt och hålla dig mätt en längre tid. Och hur gott är det egentligen med naturell yoghurt?

Kesella då??? Mixa med vatten och fun light och du har en smaksatta yoghurt, 
UTAN TILLSATT SOCKER
UTAN SNABBA KOLHYDRATER
MED LÅG FETTHALT
DU BLIR MÄTT PÅ EN MINDRE MÄNGD OCH HÅLLER DIG MÄTT LÄNGRE TID

Visst får du i dig aspartam från lightdrycken = INGET POSITIVT FINNS MED ASPARTAM. Men exakt hur negativt är det?

Är du rädd för studien som för några år sedan visade att råttor fick cancer av aspartam? Då kan jag bara tillägga att du ska få i dig 80 liter aspartam för att det ska motsvara den mängden som råttorna fick i sig. Lycka till med det!

I falukorv finns E-ämnen som ger cancer
I bröd finns E-ämnen som ger cancer
I kryddblandningar finns E-ämnen som ger cancer
I chips finns E-ämnen som ger cancer
osv. osv...

Behöver jag fortsätta???

I samband med träning äter jag gärna snabba kolhydrater, som t.ex yoghurt, för att dessa ska lagras som glykogen i musklerna och hjälpa dem att byggas... Men i det långa loppet hejjar jag på kesellan framför yoghurten!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar