Varje gång jag ska göra smörgåstårta får jag problem med att uppskatta mängder av alla ingredienser. Antingen blir det för mycket eller för lite, så här kommer ett försök till ett ungefärligt recept!
Bröd, beror ju på hur stor man vill göra, men jag har lärt mig att ett paket formbröd aldrig räcker till en tårta! KÖP ALLTID 2 PAKET!! Långfranska är ett bra tips!
Toppa med valfritt. Creme Fraiche, ost, hamburgerkött, tomat, gurka och ruccola hade jag!
Bröd, beror ju på hur stor man vill göra, men jag har lärt mig att ett paket formbröd aldrig räcker till en tårta! KÖP ALLTID 2 PAKET!! Långfranska är ett bra tips!
Lager nr 1
400 g leverpastej
2 dl creme fraiche
1 dl finhackad smörgåsgurka
Lager nr 2
2 mindre rödlökar, finhackade
300 g creme cheese
2 dl creme fraiche
200 g hamburgerkött (typ smörgåspålägg, finhackat)
2 msk riven pepparrot
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar