onsdag 7 november 2012

Extra poäng


Med träningsvärk i benen och isbana på marken lyckades vi ändå ta oss runt hela varvet idag. Ibland känns det som att träning borde ge extra poäng...

Typ om man går till gymmet en lördag kväll när alla andra är på väg till olika tillställningar, då kan man väl få dubbla poäng för träningen?

Eller om man går ut och går en promenad kl 05.00 på morgonen när det är kolsvart ute och iskallt, då kan man väl också få dubbla poäng? 

Men jag klagar absolut inte, med rätt kläder och mycket sömn är det helt fantastiskt med morgonpromenader. Idag var det krispigt väder och stjärnklart. Supermysigt. Och det bäst av allt är att vi får en timmes kvalitetstid tillsammans.

Vi pratar om allt... om resorna som är inplanerade, flytten som är på gång, vad vi ska köpa till nya lägenheten, hur vi ska lägga upp träningen, om hur vi har det på jobbet. Man hinner prata en hel del på en timme. Oftast slutar samtalet med vad vi ska äta till frukost :) för när vi nästan är hemma igen, då börjar man bli ordentligt hungrig....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar